“Her Çocuk Özeldir” / MEB Portalları

“Her Çocuk Özeldir”  / MEB Portalları

“Her Çocuk Özeldir”

“Her Çocuk Özeldir”  filmi bilgisayar odasında öğretmenlerimizce izlendi.  Bir çok arkadaşımız filmi zaten daha önce izlemesine rağmen yeniden izlemeye değer bir film olduğunu belirtti.  Filmin ana fikri tartışılarak biz öğretmenlere ne gibi önermelerde bulunduğuna dair fikir alışverişinde bulunuldu.

Filmin konusu: Harflere ve sayılara karşı bir algılama sorunu olan bir öğrenci . Bu yüzden arkadaşından ailesine kadar herkes  ona gerizekalı gibi davranmaktadır. Sonra yatılı bir okula gider . Orada Resim öğretmeni ile tanışınca hayatı değişir ve başarılar gelmeye başlar.

MEB Portalları

e-okul, mebbis, e-kurs, e-pansiyon, mebdes, dinogretimi.gov.tr, EBA uygulamaları, dinogretimiokullar.meb.gov.tr vb. elektronik ortamların tanıtıldı. Özellikle bakanlığın yeni uygulaması olan e-müfredat konusunda uygulamalı olarak gösterimler yapıldı.

20-03-2018

Yayın: 20.03.2018 - Güncelleme: 20.03.2018 00:15 - Görüntülenme: 545