KONYA / MERAM - Ahmet Tevfik İleri İmam Hatip Ortaokulu

RASULULLAH´IN EĞİTİM METODLARI

KİŞİSEL GELİŞİM

Öğretmen arkadaşlarımızla beraber Hz.    Muhammed    (s.a.v.)’in    eğitim    anlayışı üzerine yazılmış Prof. Dr. Ahmet ÖNKAL’ın "Rasulullah’ın İslama Davet Metodu" isimli kitabı okuyup değerlendirdik.

Müdür Yardımcımız Uğur Boyalı moderatörlüğü eşliğinde ise kitabın sunumu ve kritiği gerçekleştirildi.

Bu eğitim metotlarının hem ailede hem de okulda bize yol gösterici olması gerektiği konusunda görüş birliğine varıldı.

MESLEKİ GELİŞİM

Okulumuza kendi branşında yeterli bilgi, beceri , donanım ve en önemlisi de tecrübeye sahip öğretmenler misafir edilerek bu öğretmenlerimiz ile hasbihal edilerek onların tecrübelerinden yararlanıldı.

Ayrıca yine bu öğretmenlerimiz derslere davet edilerek öğrencilerimiz ile olan iletişim becerileri hakkında da gözlemde bulunuldu.

23-04-2018

Yayın: 23.04.2018 - Güncelleme: 23.04.2018 18:38 - Görüntülenme: 359