Haz

Değerli Velimiz / Öğrencimiz.

26 Mayıs 2024 tarihli 5. Sınıf Yabancı Dil Sınıfı Seçme Sınavı Başvuruları Başlamıştır.

SINAV BAŞVURU FORMU İÇİN TIKLAYINIZ.

Ara

Dilimizin Zenginlikleri Projesi kapsamında ortaokullar arasında düzenlenen Sözlük Tasarım Yarışmasında okulumuz öğrencilerinden  Zeynep Berra Tunçer ilçe birincisi olmuştur. Kendisini, ailesini ve öğretmenlerini tebrik ediyoruz.

Ara

Konya Büyükşehir Belediyesi Konya Bilim Merkezi tarafından oluşturulan Bilim Tırı, bilim meraklısı öğrencilerimiz ile buluştu.

Ara

İsrail işgal ordusunun Gazze'de gerçekleştirdiği soykırıma destek olan şirketleri boykot ediyoruz.

Ara

Ufka Yolculuk Bilgi ve Kültür Yarışması başvuruları başlamıştır.

Başvuru için www.ufkayolculuk.com

Kas

Okulumuzda derslerimize bir hadis veya bir ayet okuyarak başlıyoruz. Böylece derslerimiz bereketli, günümüz hayırlı geçiyor.

Haz

Okulumuzda Kan’panya etlinliği sonucu verilen kanlarla onlarca insanımıza can verdik.

Haz

Okulumuzda gelenekselleşen satranç turnuvasında en başarılı üç öğrencimize satranç takımı ve para ödülü verildi ️

1-Muammer Eren Çetinkaya

2-Raziye Aydın

3-Sıla Yıldız

Öğrencilerimizi kutluyoruz

Okulumuzda Bilim Şenliği.

Sayın Meram Belediye Başkanı Mustafa Kavuş’un katılımlarıyla okulumuzda muhteşem bir bilim şöleni gerçekleşti. Fen Bilimleri öğretmenlerimiz Emine Üstündağ, Meryem Çetinkaya, Zeynep Çetinkaya ve Teknoloji Tasarım Öğretmenimiz Nadide Arslantaş’ın önderliğinde öğrencilerimizin yaptığı birbirinden güzel çalışmalar sergilendi.

Haz

Okulumuzda düzenlediğimiz "Namaz: Vakti Kuşanmak" bilgi yarışmasında ödül alan öğrencilerimiz:

Yemaniyye Assaf - Bisiklet
Raziye Aydın - Tablet
Meryem Betül Caner - Akıllı Saat⌚
Ghena Mkayes - Bluetooth Kulaklık
Zeynep Sarıca - 64 GB USB Bellek

Öğrencilerimizi tebrik ederiz

May

Okulumuz öğrencileri, ilgi alanlarına göre hayallerindeki mesleklerle ilgili yerinde gözlem yapma, deneyim edinme fırsatı buldular. Akıllarındaki sorulara deneyimli bir merciden, uygulama alanında cevap bulabilmeleri öğrencilerimizi oldukça motive etmiştir. Öğrencilerimizin yolunu aydınlatmaya ATİ kadrosu olarak devam edeceğiz.

May

Isparta'da Genç Bilaller Ezan Okuma Yarışması 7. Bölge Finali Yapıldı.

İl birincisi olan okulumuz öğrencilerinden Tahir Küçükvan, Isparta Eğirdir'de düzenlenen 7. Bölge Finali'nde Aksaray, Konya, Antalya, Isparta, Burdur ve Afyonkarahisar illerinin finalistleri arasında gür sedasıyla sıyrılıp bölgede 3. oldu. Okulumuzu gururlandırdığı için kendisine, ailesine ve emeği geçen öğretmenlerine teşekkürlerimizi sunarız.

Nis

Genç Sada Kur'an'ı Güzel Okuma Yarışması 2.Bölge İl Finalleri okulumuzda gerçekleştirildi. Konya İl Milli Eğitim Yardımcımız, Meram İlçe Milli Eğitim Müdürümüz ve Merelm İlçe Milli Eğitim Müdürümüzün onurlandırdığı programımız başarıyla tamamlandı. Dereceye giren tüm öğrencilerimiz ödüllendirildi.