Ekm

Muharrem  ayında  4  yıldır  okulumuzda  gelenekselleşmiş  hale gelen aşure etkinliği düzenlendi.

Ekm

Okulumuz yeni eğitim öğretim yılına öğretmenlerimizin hem maddi hem de manevi gayretleriyle hazırlanıyor.

May

Konya Büyükşehir Belediyesinin de destekleriyle okulumuz bahçesini yeşillendirme çalışmalarımıza başladık.

May

19 Mayıs Gençlik veSpor Bayramı okulumuzda çeşitli etkinliklerle kutlandı.

Sille Gezimizde aşağıdaki etkinlikleri gerçekleştirdik.

Ara

7-A sınıfının en başarılı 5 öğrencisi Türkçe Öğretmenimiz Emine Yakarer ile beraber Devlet Tiyatrosunda FATİH/BİZANS DÜŞTÜ isimli oyunu izledi.

Ara

Okulumuzda İletişim Becerileri ve Otizm Hakkında seminer düzenlendi.

Kas

Kasım ayının başında Türkçe öğretmenleri tarafından öğrencilerin düzeylerine uygun kitaplar temin edildi.

Kas

Allah Rasulü (S.A.V) nin dünyaya teşrifini müjdeleyen Mevlid-i Nebi çeşitli etkinliklerle anıldı.

Ara

Okulumuz öğrencilerinin hazırlamış olduğu öğretmenler günü programımızdan kareler...

Kas

Matematik dersi öğretmenimiz Yasemin Mersin´in rehberliğinde öğrencilerimiz okul bahçesinin zeminin matematik formulleri, oyunları ve işlemleri ile donattılar.

Kas

Tüm okul öğrencilerimizin katıldığı seçim sonucunda okul temsilciliğine 8-A sınıf öğrencimiz Feyza DEMİRLENK seçildi.