KONYA / MERAM - Ahmet Tevfik İleri İmam Hatip Ortaokulu

Nis

81 İLDE KİTAP OKUMA ETKİNLİĞİ

Ock

Törenimizde her sınıf düzeyinde 1.olan öğrencilerimize plaket verildi. Ayrıca Genç Nida´ar Kur´an okuma yarışmasında Konya 1. olan Öğrencimiz Raziye Yıldız´a ise altın hediye edildi.

Ock

Gençlik ve Spor Bakanlığı ve Milli Eğitim Bakanlığı işbirliği ily okulumuzda Etnik Spor tanıtımları gerçekleştirildi. Mangala, Mas Güreşi ve Matrak sporunun tanıtıldığı etkinliklere öğrencilerimiz yoğun ilgi gösterdi.

Ara

Genç Nida´lar Güzel Kur´an Okuma Yarılmasında 6-B Sınıf öğrencimiz Raziye Yıldız Konya Bölge Birincisi oldu.

Başta öğrencimiz olmak üzere bu başaraıda emeği geçen ailesi ve öğretmenlerini tebrik eder, başarılarının devamını dileriz.

Ara

Siyeri Nebi Bilgi Yarışmasının kazananı 8-A Sınıfımız oldu. Sınıfımızı ve yarışmada oldukça güzel bir performans gösteren sınıf temsilcileri Sebahat Aytekin, Ebru Sena Demir ve Ayşe Akdağ´ı tebrik ediyoruz.

Öğrencilerimiz ödüllerini Okul Müdürümüz İsmail Özmen ve Sınıf Rehber Öğretmeni Emine Yakarer takdim ettiler.

Kas

24 Kasım Öğretmenler Günü kapsamında öğrencilerimiz okulda kutlama programı düzenlediler.

Kas

Okulumuzda Mevlid Kandili münasebetiyle aşağıdaki etkinlikler gerçekleştirildi.

1-Okul Panosu Hazırlandı.

2-Kütüphanemizde Siyeri Nebi Köşesi hazırlandı.

Kas

Mevlid-i Nebi haftasına özel olarak kütüphanemizde özel bir bölüm oluşturduk. Ayrıca panomuzu Rasulullah´ın hayatına dair dikkat edici bilgiler içeren görseller ile süsledik.

Kas

Kızılay Haftası okulumuzda çeşitli etkinliklerle kutlandı.

Kas

Okul Aile Birliği Genel Kurulumuz yapıldı.

SİYER BİLGİ YARIŞMASI

Ekm

30 Ekim 2018 tarihinde gerçekleştirdiğimiz Okul Temsilciliği seçiminde kullanılan 597 geçerli oyun 124´ünü alan Elif Bakmaz temsilci olarak seçilmiştir.

Okulumuz 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı Etkinlikleri

Okul Temsilcisi Adaylarımız