Bilgi yarışmamızın kazananları.

May

Öğrencilerimiz "Manevi Baharımız " projesi kapsamında iyilik ve sadaka kutuları oluşturdular.

May

Öğrencierimizin Manevi Baharımızı projesi kapsamında evlerinde hazırladığı "Ramazan Köşeleri"nden bazı örneklerimiz sizler için aşağuda paylaşıyoruz.

Kas

Seminer çalışmalarımız Müzik Öğretmenimiz Ayşenur Çelikkaya ve DKAB Öğretmenimiz Fatih Kap'ın sunumu ile devam etmektedir.

Kas

Değerler Eğitimi Faaliyetleri kapsamında en temiz öğrencilerimiz seçilerek "Takdirname Belgesi" ile ödülendirildiler.

Ödüllü Bilgi Yarışmamız Sonuçlandı

Kas

Okulumuz 8-C sınıfı öğrencileri, öğretmenlerimiz eşliğinde Fen Lisesini ziyaret ettiler.

Kas

Mevlidi Nebi Etkinliklerimizi okul bahçemizde düzenlediğimiz program, Hadis bilgi yarışmaları, seminer faaliyetleri ve pano çalışmaları ile tamamladık.

May

Okulumuz ile ilgili kısa sunumuzu aşağıdan izleyebilirsiniz.

May

Okulumuzda düzenlenen mangala turnuvası sonucunda 7-C sınıfı öğrencisi Emine Demirel şampiyon oldu.

Turnuvada başarılı olan öğrencilerimize Mangala oyunu hediye edildi.

OKUL SERGİMİZ

Nis

23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı okulumuzda çeşitli etkinliklerle kutlandı.

Nis

Okulumuz Rehber Öğretmeni Melek ALTUNTAŞ  tarafından 8.Sınıf öğrencilerimize LGS hakkında bilgilendirme semineri verildi

Nis

KTS kapsamında okulumuza sağlık görevlileri davet edilerek öğrencilerimize bulaşıcı hastalıklar ve hijyen konulu seminer verildi.